Nem győzzük hangsúlyozni az autós tartó fontosságát

Rendkívül balesetveszélyes, ha valaki vezetés közben a telefonját nyomkodja, vagy füles nélkül, a kezében tartva a készüléket telefonál. Számtalan kampány, reklám próbálja felhívni a figyelmet, hogy mennyire veszélyes az utakon a mobilhasználat. Nem véletlen, hogy a vezetés közbeni mobilozás az ittas vezetéssel lesz lassan egyenértékű. Hiába a rémisztő statisztikai adatok, sajnos még így is szinte naponta hallani ilyen esetről. Holott egy apró dolog, és megelőzhető lenne a baj.

A Baseus telefontartó hatalmas segítséget jelenthet ilyen szituációban. Nem beszélve arról, hogy egyes típusaik nem csak hogy tartóként, hanem töltőként is funkcionálnak. Megoldást jelenthet még a népszerű kihangosító, vagy a szövegblokkoló, amely bizonyos sebesség felett nem enged minket gépelni.  A gyártó nem csak a praktikusságát tartotta szem előtt, hanem azt is, hogy rendkívül mutatós, trendi kiegészítőt használhassunk.

Legyen akármelyik változat, mágneses vagy csíptetős, mindegyik hű társunk lesz, és nem utolsó sorban védeni fog minket attól, hogy elterelődjön a figyelmünk a vezetéstől. Szerencsére már több módszer is létezik arra, ha esetleg a munkánk miatt szükséges a mobilhasználat, az okostelefonok többsége például képes a hallott szavakat írott üzenetté alakítani, valamint felolvasni az érkezőket. Ezáltal anélkül kommunikálhatunk valakivel írásban, hogy az elvonná a tekintetünket az útról, ebben az esetben, ha tartóban van a készülék, nem történhet baj.