Egészséges életmód Almával

Amikor rászánjuk magunkat az egészségesebb életmódra, nagyon sok szempontból is gyökeresen megváltozik az életünk, akár a jelenben, akár a jövőre nézve. Elkezdünk odafigyelni az étkezésre, a tésztát lecseréljük salátára, a kólát ásványvízre.

Hetente többször meglátogatjuk a konditermet, és pár hét múlva már látványos eredményt kapunk. Ejtsünk szót a kiegészítőkről is, amik nagyon sokat segíthetnek nekünk abban, hogy gyorsabban láthatóvá váljon a kocka a hasunkon. Ilyen például az okosóra, ami sportolás közben segít abban, hogy lássuk, mennyi a pulzusunk, vagy épp mennyi kalóriát égettünk el. Ez az úgynevezett zsírégető tartomány miatt lényeges.

Bár a konditermi gépekben van beépített pulzusmérő, ezek nem feltétlen minden esetben adnak valós számot. A leghasznosabb, legpontosabb készülék az iWatch okosóra. Rendkívül pontosan mér, így nem kell attól tartanunk, hogy téves adatot kapunk, sőt ami még hatalmas előny, hogy azt is látjuk rajta, ha akár hívnak, akár üzennek nekünk. Dizájnosabbnál dizájnosabb változatban lehet kapni, csak úgy, mint az iwatch töltőket is. Akár sima, akár állványozott töltőt szeretnénk, mindegyik változatot megtaláljuk. Sőt, ha a telefonunk is almás, olyan töltőt is lehet kapni, amelyiken akár a kettőt egyszerre is tudjuk tölteni. Tehát az almától minden segítséget megkapunk, ami ahhoz kell, hogy egészségesen éljünk. Hisz köztudott, hogy napi egy alma a doktort távol tartja.