Hallottál már róla? Ezt tedd, ha új telefont veszel!

Én egy ideje már küzdök azzal, hogy a én, vagy a családból bárki, de lassan az ismerősi körömet is említhetem, hogy a lecserélt telefonoknak új gazdát találjunk. Nem könnyű ugyanis, mert nagyon sokan csak érdeklődnek, de mindenkinek nyilván válaszolni kell a kérdésekre, amik néha napján egészen elképesztően bugyuták, azt is el tudom képzelni, hogy gyerekek betyárkodnak velük, aztán találkozni kell a vevő jelöltekkel, ahonnan szintén nagyon sok a visszalépés és még sorolhatnám hány órát kell addig eltölteni feleslegesen emberekkel, még egy potenciális jelölt érkezik, akit tényleg érdekel az eszköz, vásárolni is akar és pénze is van, és lehet beszélni az árról.

Hallottál már róla? Ezt tedd, ha új telefont veszel!

Éppen ezért már nagyon sokan úgy vannak vele, hogy ha lecserélik a készüléküket, mondjuk ez általában az apple termékekre igaz, akkor odaajándékozzák valamelyik kisebb vagy épp idősebb családtagnak, ha pedig nincs ilyen, inkább beteszik a fiókba vagy felteszik a polcra, majd jó lesz még, használom majd még mert szeretem – címszóval. És bizony ezek a darabok ott is szoktak maradni sajnos az idők végezetéig. És amikor újra előkerülnek akkor persze sajnálja az ember, hogy állnak csak és nem történik velük semmi.

Most viszont van erre egy tökéletes megoldás. Van egy kis csapat, akik azzal foglalkoznak, hogy például használt iphone felvásárlás keretei között összegyűjtik a régebbi eszközöket, felújítják őket, ha szükséges és új gazdát keresnek nekik. Nekem annyira megtetszett ez a csapat, nem csak a tevékenységük, de a jellemük, egyenességük és korrektségük miatt is, hogy bátran ajánlom mindenkinek, aki lelkes és szerető új gazdát szeretne a régi lecserélt eszközének. Biztosan nem fog bennük csalódni!