Egy ajánlás következik

Én nem tudom, ki hogy éli ezt meg, de a mai világban az ember már nagyon nehezen tesz ajánlásokat, legyen szó magánemberként történő ajánlásról bármilyen szolgáltató vagy üzlet tekintetében, esetleg egy-egy ismerősünk beajánlásáról egy munkahelyre, vagy akár vállalkozóként külső partner javaslatáról vagy munkavállaló ajánlásáról egyaránt. Én is leszoktam erről, mert számtalan helyzet kapcsán találtam magam olyan szituációban, amely aztán nagy nehézséget okozott számomra is mind szakmai, mind emberi szempontból. Történetesen előállt egyszer egy olyan helyzet, hogy egy számomra nagyon kedves ismerősöm és egy nagyon kedves külső partnerem beosztott – munkáltató viszonyba kerültek, és hát nagyon nem jöttek ki egymással, és a végén középen álltam és azon kaptam magam, hogy mindkettőtől hallgatom a szituációt, de teljesen más nézőpontból. Hihetetlen kellemetlen érzés volt, és ott meg is fogadtam, hogy több ajánlást én nem adok senki felé és senkinek.

De hát a fogadalmak azért vannak, hogy az ember megszegje őket, nem de bár, ezért én most ezt meg is teszem, mert ismerek egy kivételes társaságot, akik tudom, hogy nagyon jók, hogy minden szolgáltatásuk tökéletes és szakemberek dolgoznak náluk, nem mellesleg lelkiismeretesek és hihetetlenül lelkesek, segítőkészek. A https://kogwheel.com/hu/ csapat ugyanis rendkívül sokszínű és tréningektől kezdve az assessment center szolgáltatáson keresztül mindenben segítséget tudnak nyújtani. Az én vállalkozásom számára nem egyszer nyújtottak már felbecsülhetetlen segítséget, és számtalan esetben még a problémát kiváltó okra is ők mutattak rá. Nagyon sok mélyponttól tudtam a segítségükkel megmenteni a vállalkozásom, és ez biztosan másnak is számtalan esetben jól jöhet.

Egy szó mint száz tehát, mérhetetlen módon csak ajánlani tudom őket minden olyan vállalkozó számára, aki biztonságban szeretné tudni a cégén és annak működését, nem csak rövid távon, de a hosszú távon át ívelő időszak tekintetében is. A folyamatos és magas ívű fejlődés alapja ugyanis nem más, mint az erős alapokon nyugvó vezetés, és a különböző pozíciók megfelelő emberei, akik kellőképp motiváltak, és ebben bizony mindben felbecsülhetetlen segítséget tud nyújtani ez a kis csapat.