Apple iPhone mobiltelefonok

Apple iPhone mobiltelefonok

A minap gondolkoztam el rajta, hogy új mobiltelefont kellene vásárolnom. Szétnéztem a neten, és a legjobb megoldásnak az tűnt, hogy rendeljek egy új Apple iPhone-t. Az Apple köztudottan a leghatékonyabb okoseszközöket gyártja. Ráadásul az egyedi design és a prémium anyaghasználat is mind amellett szóltak, hogy a régi androidos hagyományaimmal szakítva most egy iPhone-ra ruházzak be.

Apple iPhone kontra Android

Mivel a rendelésem hamar megjött tudok is írni az első néhány nap tapasztalatáról. Elsőre furcsa volt az IOS a korábbi androidokhoz képest. De szemmel láthatóan igencsak stabil rendszernek tűnik. Hamar hozzászoktam a kezelőfelületekhez és a logikailag teljesen másképp felépített felületekhez. Néha még hiányoznak egyes funkciók és alkalmazások, de összességében nem bántam meg a váltást. Sőt. Az iphone kijelzője nagyon szép. Mondhatni talán, hogy a legszebb. Igaz a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy egy középkategóriás andoidos telefont cseréltem le rá, ami éveken keresztül szolgált. Ezért is nem akarom megírni a pontos típust, mert azt hiszem ez nem is lenne korrekt.

A legnehezebb váltás talán a kiegészítőkben volt. Volt pár olyan kábelem és töltőm ami micro usb csatlakozás. Ezért nem tudom használni Apple eszközökhöz… Pedig jó lenne, mivel rengeteg előnyük van a gyári kábelekhez képest. Főleg ha azt vesszük alapul, hogy az iphone kábel milyen könnyedén törik meg. Azzal sajnos számolni kell, hogy hosszútávon nem a legjobb megoldás és keresni kell egy strapabíróbbat. Ezt leszámítva a fülhallgatóm működik. Ebben az a meglepő, hogy vezeték nélküli típus, azaz nem kell semmilyen kábelt sehová sem dugdosni. Igaz erről tettek már az Apple mérnökei, hiszen nem is lenne hova. 😀

Összességében elégedett vagy az új iPhone készülékemmel és hálás vagyok a webshopnak is, hiszen a rendelésemet hamar megkaptam, és igen korrekt vételt csinálhattam vele. Baráti körben biztosan sokaknak fogom elmesélni tapasztalataimat.

U.i a kép csak illusztráció, nem iphone 6s-t vettem, hanem újabb készüléket. Csak szerettem volna egy ide illő képet, viszont nem találtam a megfelelő iphone készüléket.