Új céges feladatom

Az ember bármennyi ideje dolgozik egy vállalatnál, érhetik meglepetések. Ezt mindig is tudtam, de hogy ekkorák, mint ami engem a minap ért, nem gondoltam volna, hogy elő fog fordulni. Persze belegondolva a kérés érthető, de számomra mégis akkora meglepetést okozott, hogy hirtelen reagálni sem tudtam semmit. A cég profilja ugyanis nem igazán vág az agrár szektora, azt is mondhatom, hogy egyáltalán nem. Gépjármű értékesítéssel foglalkozunk ugyanis. Van egy hatalmas telepünk, és sok esetben nem üzemkész autók is érkeznek hozzánk. Rengetegszer fordult elő, hogy vagy az áthelyezéshez, vagy pedig a tereprendezéshez segítséget kellett kérni egy-egy alvállalkozótól, aki persze nem kellő körültekintéssel és odafigyeléssel dolgozott sajnos, és többször már konkrét kárral is kellett számolnia emiatt a vállalatnak.

Emiatt most a legújabb feladatom egy traktor beszerzése. Persze szükség van meghatározott paraméterek mentén való gondolkodásra, hogy alkalmas legyen a gép a munkára, de még ár-érték arányban megérje a cégnek, én pedig ehhez abszolút nem értek, ezért tudtam jól, hogy muszáj egy olyan partnert keresnem, akik lelkiismeretes és korrekt tájékoztatással és kapcsolattartással tudnak nekem segíteni a választáshoz szükséges céges előterjesztés elkészítésében. A traktor eladó keresésre a neten megtaláltam az Odisys céget is, akikkel szinte azonnal felvettem a kapcsolatot, és nem csak hihetetlen nagy segítséget nyújtottak számomra, hanem a beszerzés is eldőlt, hogy tőlük fog megtörténni, ugyanis nagyon jó áron kínálnak számunkra hihetetlen sok funkcióval és előnnyel rendelkező traktort.

Megmondom őszintén, hogy amikor megkaptam ezt a feladatot, nem gondoltam, hogy ennyire gyorsan és egyszerűen, ráadásul ekkora sikerrel sikerül majd megoldanom. Persze az Odesys segítsége nélkül biztosan nagy problémával küzdöttem volna. De hát ez esetben nagy szerencsém volt, hogy rájuk találtam.